
Samsung, Nintendo Switch 2 için yüksek hızlı microSD Express kart serisi (P9 Express) yayınladı! 800MB/s okuma hızı, DTG teknolojisi ve geniş depolama seçenekleri ile Switch 2 deneyiminizi geliştirin. Fiyatlar ve uyumluluk bilgileri için tıklayın!
#Samsung
Samsung, Nintendo Switch 2 için yeni bir microSD Express kart serisi duyurdu. Bu kartlar öncelikle Nintendo’nun yeni konsoluyla uyumlu olacak şekilde tasarlandı ve konsolun yalnızca bu tür kartları desteklemesi nedeniyle bu gelişme önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şirket, yeni kartların 800MB/s’ye kadar sıralı okuma hızlarına sahip olduğunu ve SSD’ler için geliştirilen Dinamik Termal Koruma (DTG) teknolojisini içerdiğini belirtiyor. Bu özellik, kartın kullanım sırasında serin kalmasına yardımcı olacak. Samsung P9 Express microSD kartları şu anda satışta olup, 256GB model 55 dolara, 512GB model ise 100 dolara satın alınabilir.
Bu yeni microSD Express kartları, Nintendo Switch 2 kullanıcıları için önemli bir gelişme niteliğinde. Konsolun depolama kapasitesini artırarak daha fazla oyun ve içerik saklama imkanı sunuyor. 800MB/s okuma hızı, oyun yükleme sürelerini kısaltarak daha akıcı bir oyun deneyimi sağlıyor. DTG teknolojisi ise kartın uzun ömürlü olmasını destekliyor. Bu kartlar sadece Switch 2 için değil, tabletler, dronlar, kameralar ve diğer uyumlu cihazlar için de kullanılabiliyor. Ancak, microSD Express kartların daha yüksek fiyatlı olması, bazı kullanıcılar için bir dezavantaj olabilir. Ayrıca, kartın performansı, cihazın ve oyunun gereksinimlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Kullanıcıların, cihazlarının uyumluluğunu kontrol etmeleri ve ihtiyaçlarına uygun kapasiteyi seçmeleri önemlidir.
Haber size gelsin. Teknoloji alanında son gelişmeler …
Profesyonel yorumlar ve güncel haberleri almak için incelemek için;
ücretsiz telegram grubumuza katılınız :DuoTeknoloji (telegram grubu)