
Bitcoin fiyatı 63.000 dolara kadar geriledi. Doların yükselişi ve piyasa satış baskısı Bitcoin'i iflas bölgesine yaklaştırdı. Uzmanlar riskli yatırımlara karşı dikkatli olunmasını öneriyor. #Bitcoin #KriptoPara #BitcoinFiyatı #PiyasaAnalizi #KriptoDüşüşü
#Bitcoin
Kripto piyasaları, doların yükselmesi ve hisse senetlerinin zayıflamasıyla birlikte satış baskısı altında. Bitcoin, 63.000 dolar seviyesine kadar gerileyerek iflas bölgesinin hemen üzerinde seyrediyor. 60.000 doların altına düşülmesi durumunda daha fazla iflas ve 52.500 dolara doğru bir düşüş riski bulunuyor.
Bu durumun piyasalar üzerindeki olası etkisi, kısa vadede fiyatların daha da düşebileceği yönünde. Yatırımcıların risk iştahının azalması ve doların güçlenmesi, Bitcoin ve diğer altcoinler için olumsuz bir ortam yaratıyor. Bu dönemde dikkatli olmak ve uzun vadeli yatırımları gözden geçirmek önemli olabilir.
Yönlendirme, kafa karıştırma yok. VIP üyelik, Ultra VIP üyelik hiç yok..
Haber direkt size gelsin. Kripto para piyasalarını, profesyonel yorumları ve en son haberleri almak için :
duokripto (telegram grubu)