
Blockchain tabanlı tahmin platformu Opinion, zayıf kripto piyasasında 20 milyon dolar yatırım topladı. Makro ve bölgesel olaylar üzerine odaklanan platform, küresel tahmin piyasasında önemli bir paya sahip.
#Opinion
Blockchain tabanlı tahmin piyasası platformu Opinion, zayıf kripto para piyasasında sermaye çekerek 20 milyon dolar topladı.
Opinion, piyasa hesaplamalarını tamamen zincir üzerinde gerçekleştirerek Polymarket’e yakın bir yapıya sahip. Şirket, özellikle makro ve bölgesel olaylar üzerine güçlü bir aktivite sergileyerek sonbahardan bu yana hızlı bir büyüme kaydetti. Şu anda 130 milyon doların üzerinde açık ilgiye sahip ve küresel tahmin piyasası hacminin yaklaşık üçte birini işliyor. Bu durum, düzenleyici ve siyasi belirsizliklerin arttığı dönemde talebin yükseldiğini gösteriyor. Opinion’ın farklılaşma stratejisi, spor ve politika odaklı rakiplerinden ayrışarak makroekonomi, token ön satışları, kültür ve kripto gibi çeşitli alanlarda işlem imkanı sunuyor. Toplanan fonlar, şirketin bölgesel varlığını güçlendirmek ve 2026 Dünya Kupası ve seçimlerinden önce küresel çapta genişlemesini sağlamak için kullanılacak.
Tahmin piyasaları, kripto para piyasasının genel durumundan bağımsız olarak, gerçek talebi karşılayan blok zinciri altyapısının hala yatırımcıları çekebildiğini gösteriyor. Opinion’ın bu başarısı, tahmin piyasalarının yeni bir varlık sınıfına dönüştüğüne dair trendi destekliyor. Yatırımcılar için bu durum, özellikle makroekonomik ve küresel olaylar üzerine bahis oynamak için yeni fırsatlar sunuyor.
Yönlendirme, kafa karıştırma yok. VIP üyelik, Ultra VIP üyelik hiç yok..
Haber direkt size gelsin. Kripto para piyasalarını, profesyonel yorumları ve en son haberleri almak için :
duokripto (telegram grubu)